Våra tjänster

Över 20 års erfarenhet

Kostnadsfri offert

Alltid fast pris

Personlig service

Renovera badrum –

Vi erbjuder en helhetslösning till fast pris!

Renovera badrum har vi gjort i över 20 år. För oss är det självklart att ta ansvar för hela processen från rivning till färdigt resultat.

För att göra din badrumsrenovering så enkel som möjligt har du en kontaktperson som ser till att allt går enligt planering. Vi samarbetar med vårt moderbolag Pamek AB och har inom våra två företag alla hantverkare som behövs för att kunna färdigställa ditt badrum.

Sedan Gunnarssons Kakel startade 2001 har vi renoverat närmare 1000 badrum. Erfarenhet har vi ingen brist på. Punktlighet, noggrannhet och omsorg om dina önskemål har alltid varit våra ledord, de lever vi fortfarande efter.

Så går en badrumsrenovering till

Vi träffas först och lyssnar på dina tankar och idéer, det personliga mötet har alltid varit viktigt för oss. Efter det får du en offert som beskriver arbetet och visar  ett fast pris för totalkostnaden. I offerten står också vad du ska betala efter ROT-avdraget.

Om du tackar ja till offerten bestämmer vi en tid för byggstart. Hela renoveringen tar ungefär tre veckor beroende på hur mycket arbete som ska göras och hur stort badrummet är. När badrummet är färdig får du en faktura av oss, du betalar ingenting innan dess.

Kakelsättning

Ska du renovera eller byta kakel i ditt badrum, kök eller hall?

Vi renoverar inte bara badrum, vi erbjuder dig en helhetslösning till fast pris!

Vad kostar ett nytt badrum

Kostnaden för ett nytt badrum handlar både om storleken på badrummet och vilka material du väljer. I samarbete med Kakelcentralen och Konradssons Kakel i Malmö erbjuder vi 20 procent rabatt (gäller ordinarie priser) på kakel och klinker ur deras sortiment.

Kvalitetsintyg på utförd renovering

När badrummet är klart får du ett kvalitetsintyg som garanterar att arbetet är utfört på ett korrekt sätt enligt gällande branschregler. Vi är certifierade enligt PER och Byggkeramikrådet vilket är en extra trygghet för dig.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte idag!