Våra referenser

Över 20 års erfarenhet

Kostnadsfri offert

Alltid fast pris

Personlig service

Referenser och bildgalleri

Den personliga relationen har varit viktig sedan Gunnarssons Kakel startade 2001. Idag är vi ett aktiebolag med fler anställda och vi strävar fortfarande efter att ha nöjda kunder.

Här kan ni se ett urval av bildexempel på några av våra utförda arbeten och även läsa vad några av våra kunder säger om oss.

Vi anlitade Gunnarssons Kakel AB för renovering av vårt badrum våren 2024. Vi är otroligt nöjda med det utförda arbetet och imponerade av den flexibilitet vi möttes av. Gunnarssons kakel AB har noggranna, kommunikativa och tillmötesgående hantverkare som gjorde sitt yttersta för att göra oss nöjda.
Kan varmt rekommendera Gunnarssons kakel AB. fantastisk arbetsmoral, kommer alltid i tid. Mycket lyhörda om våra önskemål. Ordning och reda och noggranna. Håller vad de lovar. Inget är omöjligt. Önskar att ALLA hantverkare hade samma inställning.
Gunnarssons Kakel AB har renoverat vårt badrum på ett ordentligt och proffsigt sätt och vi är mycket nöjda med resultatet. Vi har haft bra dialog med arbetsledaren både innan och under renoveringen och fått bra svar och lösningar på våra funderingar. Tack igen.
Bra från start till avslutat arbete. Tydlig offert, bra planering och dialog kring både inköp och arbete. Jätte nöjd med resultatet. Skulle välja Gunnarssons Kakel AB igen.

Badrum & Toalett

Kök

Övrigt

Kakelsättning

Ska du renovera eller byta kakel i ditt badrum, kök eller hall?

Vi renoverar inte bara badrum, vi erbjuder dig en helhetslösning till fast pris!

Vi renovera ditt badrum, tvättstuga samt kaklar ditt kök eller golv.