Läs vad våra kunder säger om oss.

Kan varmt rekommendera Gunnarssons kakel AB. fantastisk arbetsmoral, kommer alltid i tid. Mycket lyhörda om våra önskemål. Ordning och reda och noggranna. Håller vad de lovar. Inget är omöjligt. Önskar att ALLA hantverkare hade samma inställning.
Malin Schelin, Svedala

Gunnarssons Kakel AB har renoverat vårt badrum på ett ordentligt och proffsigt sätt och vi är mycket nöjda med resultatet. Vi har haft bra dialog med arbetsledaren både innan och under renoveringen och fått bra svar och lösningar på våra funderingar. Tack igen.
Henrik och Linnea Skoog, Malmö

Bra från start till avslutat arbete. Tydlig offert, bra planering och dialog kring både inköp och arbete. Jätte nöjd med resultatet. Skulle välja Gunnarssons Kakel AB igen.
Mia Borg, Malmö

Gunnarsson Kakel AB i Staffanstorp har utfört ett ansvarsfullt, noggrant och professionellt arbete med vårt badrum. Tider och avtal har varit helt enligt våra önskemål. Städat och rent både under arbetets gång och efteråt. En totalentreprenör som skickar fakturan först efter då arbetet är utfört, vilket vi värdesätter mycket högt.
Siv och Bertil Lindahl, Staffanstorp

Svavar och hans team uppfyllde alla krav och förväntningar vi hade när vårt badrum skulle helrenoveras. Från första stund fick vi ett professionellt och seriöst bemötande. Förutom att vi blev supernöjda med slutresultatet så kom Svavar även med passande råd och förslag. Svavar är en mycket service-minded hantverkare, och han höll vad han lovat! Vi rekommenderar Svavars firma varmt och utan tvekan!
Therése & Thomas Lorentzon, Bunkeflostrand

Vi har haft mycket god hjälp av Gunnarssons Kakel och jag kan med förtroende rekommendera företaget till alla andra som har krav på handverk av hög kvalitet och ett personligt bemötande. Svavar håller vad han lovar, både tidsmässigt och pengamässigt. Vi känner oss mycket nöjda med badrummet.
Sven-erik Jönsson, Åkarp

Vår familj har haft mycket god hjälp av Gunnarsson Kakel och jag kan med förtroende rekommendera företaget till alla andra som har krav på hantverk av hög kvalitet, personligt bemötande och omsorg om kunden.
Per Flodgren, Lund

Mitt badrum blev precis som jag hade tänkt mig. Arbetet flöt väl och tiderna passades och inte minst så var det alltid städat efter varje arbetsdag. Det blev inte sämre av att alla inblandade var trevliga och roliga att ha att göra med. Alla som jag har rekommenderat har varit lika nöjda som jag.
Viveca Engholm, Lund

Mycket nöjd med Svavars och hans kollegers arbeten. Mycket noggranna  och  imponerat att dem höll tiden.
Anna Kerstin Behm, Höllviken

Svavar Gunnarsson tar död på många fördomar om hantverkare. Vi upplevde honom som noggrann, sympatisk, lyhörd och pålitlig. Han håller vad han lovar, både vad gäller tid och pengar.
Kristian Lindström, Malmö

Svavars jobb har fungerat snabbt och smidigt för oss. Slutresultatet har varit vad vi har förväntat oss. Noggrant och med detaljer på rätt plats.
Erik Sonden, Lund

Svavar har gjort flera jobb till oss, 3 badrum, hallgolv m.m. Vi är väldigt nöjda med både Svavar, arbetssättet  och resultatet. Vi upplever honom som väldigt duktig och noggrann. Han kommer alltid i tid, kommer gärna med förslag och idéer och är en bra lystnare. Det är  lätt att ha med honom att göra. Vi har rekommenderat honom till  släkt och vänner och alla har varit väldigt nöjda. Vi kan varmt rekommendera honom igen.
Matthias och Eva Jönsson, Staffanstorp

Vi känner oss mycket nöjda med badrummet, blev precis som vi tänkt oss, både med avseende planering, tid, utförande och kostnader.
Lennart och Gunilla, Lund

Efter en mycket lyckad renovering av toalett och ombyggnad av garderob till duschrum kan jag varmt rekommendera Gunnarssons Kakel. Arbetet utfördes som totalentrepenad med snickare, vvs, el, ventilation och naturligtvis kakel och klinkers. Resultatet blev helt perfekt och arbetet utfördes mycket professionelt och dessutom inom den avtalade tiden.
Fredrik Andersson, Malmö

Vi är väldigt nöjda att vi anlitade Svavar för att renovera vårt badrum. Han lyssnade verkligen på vad vi ville ha och han gav professionella råd när det behövdes.
Arbetet är utfört med noggranhet och finish. Han är dessutom en hanverkare som håller vad han lovar och alltid kommer i tid.
Ingemar Olsen & Heidi Skön, Malmö